how to create a web page for free

Software

Python

Python wordt in Back-end Development erg veel gebruikt. Hier kan de taal gebruikt worden om processen te automatiseren, om te communiceren met databases en webservers en natuurlijk om krachtige webapplicaties te ontwikkelen! Met Python kan ik grote bergen data makkelijk analyseren, visualiseren en zelfs optimaliseren.

Pygame

Pygame is een Python library die het voor (Python) developers makkelijker maakt om games te maken. Je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden. Pygame zal mij de nodige elementen geven om mijn games eenvoudiger te programmeren.

Databases

Een database is een systeem waar data geordend en overzichtelijk verzameld wordt. Dat gebeurt meestal in omvangrijke tabellen, waardoor informatie snel en via een vaste structuur van kolommen en rijen opgeslagen en teruggevonden kan worden. Databases worden gebruikt voor de gegevens van de games bij te houden in mijn eindwerk.

MariaDB

De database die ik gebruik voor mijn eindwerk is MariaDB. Deze installeer ik op de raspberry PI 4B om de highscores in weg te schrijven.

Clickcharts

Clickcharts is een programma dat ik gebruik voor het maken van mijn flowcharts.

DBeaver

DBeaver gebruik ik voor het bekijken van de database of aanpassen op de Raspberry PI 4B via mijn computer.

Flowchart

develop your own website
develop your own website
develop your own website
develop your own website
develop your own website
develop your own website
develop your own website
Adres

Europalaan 1
9120, Beveren

Contact

Email: dekeirsmaekers@gmail.com 

GTI Beveren

Deze website is in opdracht van GTIBeveren - 6I²CT.