Mobirise

Project

Dit eindwerk werd gerealiseerd door de tijd die ik heb besteed in het 6de middelbaar. In mijn eindwerk komen verschillende vakken aan bod, namelijk elektronica, programmeren en Nederlands.

Mijn eindwerk heeft als probleemstelling om een 2 player arcade machine te maken, waarbij ik 2 games zal ontwikkelen met behulp van Python en de Pygame-bibliotheek. Deze games zullen op een Raspberry PI 4B worden geplaatst, die het hart van de kast zal vormen en alle hardware zal aansturen. Mijn hardware bestaat uit een scherm, joysticks, buttons en een CY-822B bordje. Al deze onderdelen worden nog verder uitgelegd in mijn dossier.

Ik heb in deze periode veel tijd gespendeerd aan het leren van Python, daarna was ik er snel weg mee. De hardware was makkelijk te realiseren, en daarvoor heb ik dan ook een blokschema gemaakt. Net zoals de hardware heb ik dan voor de software flowcharts gemaakt die het verloop van het programma uitlegt.

Ik ben beperkt tot het maken van slechts 2 games en deze zijn alleen beschikbaar voor lokale multiplayer. Dit is te wijten aan tijdsgebrek, doordat ik slechts een jaar de tijd heb om deze games af te werken.

Om dit op te lossen zal ik de 2 games die ik zelf maak aanvullen met games die ik van het internet haal.  

Mobirise
Adres

Europalaan 1
9120, Beveren

Contact

Email: dekeirsmaekers@gmail.com 

GTI Beveren

Deze website is in opdracht van GTIBeveren - 6I²CT.